verkleinen   vergroten    Print deze paginaGroepsfoto's 2012

Het jaar 2012 is weer goed begonnen met hernieuwde accreditatie en 4 groepen van cursisten:twee groepen voor de basiscursus extremiteiten, een grote groep voor de wervelkolom en tenslotte een masterclass kaak en hoog cervicaal.

Eind maart samen met Joke Kroon naar het fasciacongres van 28 t/m 30 maart 2012 te Vancouver, BC Canada.

Boeiende presentaties - alle nieuwe informatie wordt verzwerkt in de cursussen.

Eind april: net weer terug in Canada na 3 cursussen voor arm/been en een cursus 'wervelkolom'; bedankt allemaal voor jullie komst!

Mei en juni: Fysiotherapeuten in Zuidwest Nederland - U bent van harte uitgenodigd voor een vakinhoudelijke avond via het KNGF met als thema: Myofasciaal Pijn Syndroom en Dry Needling. 

Net terug van de snijzaal at UBC op 20/21 juli - deze keer met de naalden alles nog eens goed bekeken en extra nadruk gelegd op de veiligheid van onze technieken - een echte aanrader als je de kans krijgt - filmpjes en foto's zullen worden geintegreerd in het lesmateriaal.

Tussen eind september en begin oktober zien we weer vele cursisten komen en gaan. Het team van docenten groeit gestaag - deze foto toont er aantal van. Aflsuitend doen we een nationale terugkomdag op 5 oktober ter recertificatie voor de cursisten van 2009.

Weer een druk jaar wat gaat eindigen na enige cursussen in een sfeervol Badhotel in december

Prettige feestdagen allemaal en beste wensen voor een 'scherp' 2013 - klik op de nieuwsbrief van december 2012. 

Voor de foto's van cursisten klik op 'Lees verder'

 
Reacties en foto's cursussen

Sinds de eerste cursus van oktober 2005 zijn we al een heel eind gekomen met de introductie en verspreiding van de dry needling in Nederland. Mede door het enthousiasme van alle cursisten en de vaste begeleiders gaan we verder bouwen aan een gezonde toekomst. Praktisch gezien houden we vast aan kleine groepjes met een begeleider per tafel. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van het onderwijs en staat de veiligheid rondom de needling altijd bovenaan. Graag tot ziens in Domburg, Breukelen of Canada bij een van de dry needling cursussen.
Groepsfoto's 2011

Intussen hebben we alweer diverse cursussen gehad in januari j.l.

Voor de foto's klik op 'lees verder'

Ook hebben we een pagina toegevoegd met informatie voor patiënten: klik hier

Frank Timmermans ging in maart naar de Pacific Dental Conference in Vancouver om te luisteren naar presentaties van Mariano Rocabado in combinatie met een hands-on sessie. Deze 'kaak' kennis wordt weer geintegreerd in de masterclass dry needling te Domburg.

Graag ook je aandacht voor het Fasciacongres van 28 t/m 30 maart 2012 te Vancouver, BC Canada; klik hier voor het programma. Ook hier omheen wordt weer een kaakcursus georganiseerd.

November: Frank Timmermans publiceert een artikel in InFysio over de myofasciale invloeden op hoofdpijn.

 
Groepsfoto's 2010

We hebben net de  Masterclass Dry needling in Canada van 13 t/m 17 september succesvol afgesloten.

Zeventien cursisten ( foto) hebben deze nu afgerond en krijgen 24 punten voor het register algemeen of manuele therapie.

Deze cursus over de kaak (TMD) en hoog cervicale regio is alleen toegankelijk voor de collega's die beide cursussen te Domburg hebben doorlopen.

Al deze informatie en meer vind je terug via deze  nieuwsbrief: winter 2010.

 
Groepsfoto's 2009

Het Badhotel wordt een vertrouwd adres voor ons en worden in de watten gelegd door Jan en Serge. De cursusisten blijven in aantal toenemen, maar we houden vast aan kleine groepjes met een vaste begeleider per tafel voor de praktijkgedeelten. Tevens organiseren we een eerste terugkomdag voor recertificatie van de cursisten van 2005/2006 te Breukelen. Frank Timmermans publiceeert een artikel in het Movemens magazine in samenwerking met de NAOMT.


up