verkleinen   vergroten    Print deze paginaGroepsfoto's 2017

We starten het nieuwe cursusjaar weer goed in maart en juni met diverse cursussen in het Badhotel te Domburg.

Gelukkig in mei ook weer eens een paar cursussen in Canada waarvan een met Dr. Jay Shah

Een prachtige september maand in Domburg zodat we lekker buiten kunnen lunchen.

Voor de foto's van de cursisten klik op 'Lees verder'.
Groepsfoto's 2016

We starten het nieuwe cursusjaar weer goed in maart en juni met diverse cursussen in het Badhotel te Domburg. Het derde congres werd gehouden op 18 juni in Hotel Houten met een mooie opkomst van 300 collegas. Hartelijk dank weer aan collega Jan Oechies en alle senior docenten voor de goede organsiatie ervan. De handouts vind je op de besloten site.

Voor de foto's van de cursisten klik op 'Lees verder'.
Groepsfoto's 2015

Opnieuw een mooie winterstop in Curacao - deze keer voor de kaak cursus en een extremiteiten cursus met een groot aantal collega's uit Suriname. In maart en juni weer terug op ons vertrouwde adres in het Badhotel voor een reeks cursussen. De nationale terugkomdagen worden van af dit jaar niet meer in Breukelen gehouden, maar in de verschillende provincies onder leiding van de provinciale instructeurs.

Voor de foto's van de cursisten klik op 'Lees verder'.
Groepsfoto's 2014

Het cursusjaar is goed begonnen door even de winter te ontvluchten op Curacao   Het was leuk en leerzaam om de meeste cursisten van vorig jaar terug te zien voor de vervolgcursus. In maart en juni weer terug op het vertrouwde adres in Domburg voor een aantal cursussen en daarna naar Breukelen voor een masterclass of terugkomdag. Weer een reeks cursussen in september worden afgesloten met ons tweede congres op 20 september in Hotel Houten en een publicatie. In een sfeervol Badhotel zijn er dan een reeks cursussen eind november en in december. Voor de foto's van de cursisten klik op 'Lees verder' 
Groepsfoto's 2013

We komen net terug van de eerste cursus van het jaar en wel op Curacao: 25 lokale fysio's en 15 collega's uit Nederland verzamelden zich in Hotel Avila bij Willemstad. Relaxte sfeer voor, tijdens en ook na de cursus - prachtig weer en veel gezelligheid. Volgend jaar willen we weer die kant op voor de vervolgcursus wervelkolom en misschien nog een basis cursus ook - wie weet - zodra de data 'geprikt' zijn zullen we ze op de website zetten.

In maart waren er weer 4 groepen van cursisten: twee basis - extr en  twee gevorderden - wk. Intussen zien we helaas meerdere buitenlandse cursusaanbieders die alles in een week aanbieden. Geen goed idee lijkt ons, want veiligheid moet altijd bovenaan staan. Het is niet verstandig om in zo'n korte tijd dry needling te proberen aan te leren. Daarom houden we vast aan onze opzet en landelijk netwerk met prima ondersteuning vanuit alle provincies.

In juni waren er ook weer 4 groepen van cursisten: twee basis cursussen, een wk cursus en een masterclass. Op 18 juni was ons congres in Hotel Houten - wow  wat een opkomst en positieve sfeer. Hartelijke dank aan collega Jan Oechies voor een fantastische organisatie. Klik hier voor de abstracts.

Voor de foto's van cursisten klik op 'Lees verder'


up